Elektriker & Elinstallationer Malmö

elektriker malmö

DIN ELEKTRIKER I MALMÖ

Vi är experter på allt som rör service och underhåll av befintliga elinstallationer samt installation av ny el i Malmö.

Här är några exempel på vanliga elarbeten vi utför:

  • Felsökning/Service av kablar och ledningar
  • Jordning
  • Utökning av befintlig elcentral
  • Installation av elmätare
  • Reparation av trasiga ledningar och uttag
  • Service/Reparation av elradiatorer/luftvärmefläktar
  • Byte av dimmer och andra strömbrytare
  • Reparation och byte av lysrörsarmaturer och övrig belysning

    Elektriker Malmö

Inga elinstallationer är för små eller för stora för oss – vill ni ha hjälp med att installera nya spotlights hemma i vardagsrummet eller med elinstallationer i en hel bostadsrättsförening fixar vi det. Vi är verksamma som elektriker i hela Skåne. Läs mer om våra Tjänster

 

Elektriker med stor vana av större entreprenader

Vi arbetar i hög utsträckning med större entreprenader men tar också mindre serviceuppdrag och arbeten inom den privata sektorn. Vi har stor erfarenhet av mer omfattande projekt, bland annat kan vi nämna renoveringar på hotellägenheter, gym och industrier.

Det är dock inte projektets storlek som är avgörande utan vi ser alltid att till att fullfölja våra åtaganden. Vi sätter alltid kunden i första rummet och utfärdar generösa garantier – fem år på material och fem år på arbetet. Detta är viktigt när man arbetar med bra el!

Elektriker Malmö
Våra Elektriker är dem mest erfarna och kreativa elektrikerna i marknaden.

 

Behörighet och säkerhet

Om du har elarbeten som behöver utföras så gör du rätt i att anlita en behörig och auktoriserad elektriker i Malmö som kan åtgärda problemet snabbt och säkert. För att elinstallationen eller reparationen ska bli korrekt utförd är det bäst att anlita rätt företag i Malmö redan från början. En bra elektriker känner till och har erfarenhet av de flesta situationer som kan uppstå och åtgärdar problemen effektivt och säkert.

Elektricitet är något som få av oss kan leva utan. Nästan allt vi gör på daglig basis involverar användning av el. Vi har olika elektriska apparater i våra kontor, i skolor, i butiker, anläggningar m.m. Det är en naturlig del av våra liv och det skulle vara svårt att föreställa sig att gå igenom en hel dag utan att behöva använda el. Av samma skäl är det viktigt ur säkerhetssynpunkt att elen är tryggt och säkert installerad.

elektriker malmö

Elinstallationer i hemmet

En av de platser där elektriciteten är viktigast är våra hem. Vi vet att vi är beroende av el för det mesta, men måste samtidigt inse att säkerheten måste tas på allvar. Hemmets olika elsystem måste hållas i gott skick och då är det nästan alltid bäst att anlita en professionell elektriker i Malmö. Det kan handla om installationer av vitvaror, elcentraler eller elpannor, men även enklare arbeten som dragning av nya kablar och kontakter. 

 

Belysning i villa, radhus eller lägenhet

Att byta en glödlampa i diverse armaturer är en sak som de flesta klarar av på egen hand. Men så fort du får allvarligare problem med belysningen i ditt hem rekommenderar vi att du kontaktar oss istället för att försöka fixa det själv. Oftast är det ett litet ingrepp som krävs men ett som kan utföras på ett säkert och pålitligt sätt som håller för eventuella påfrestningar och förslitningar utan att skapa onödiga risker för de boende.