Om oss

 

Vi är elektriker med flera års erfarenhet inom Elinstallationer, Passagesystem och Säkerhet. Vårt mål är att inneha en kundkrets som består både av privatpersoner och företag. Att kunna utföra arbeten och elinstallationer. Läs mer om våra tjänster

elinstallationer och elektriker

Vi tillhandahåller ett brett utbud av produkter och tjänster inom områdena el-, tele-, data- och säkerhet. För att säkerställa att de arbeten vi utför håller kvalité, arbetar vi endast med etablerade grossister och varumärken. Våra tjänster baseras utifrån engagerade medarbetare, samt flera år av strävan till att utföra varje arbete så kundanpassat och högkvalitativt som möjligt.

elinstallationer och elektriker

Elektriker som arbetar med små och stora projekt.

Lång erfarenhet inom total entreprenad där vi tar ansvar från första mötet till färdigställandet av projektet. Vi lämnar gärna anbud på alla typer av entreprenader och kan, bortsett från grundläggande el-installationer, också erbjuda helhetslösning gällande data & tele.

elinstallationer och elektriker
elinstallationer och elektriker

Installatörsföretagen  är en installatörsorganisation för seriösa stark/svagströmsföretag. Medlemskapet innebär att vi är ett seriöst företag som uppfyller sina skyldigheter mot alla kunder som privat till företag!

Ett stabilt företag med en stor Kundkrets

Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende. För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, säkerhet, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.

24/7 Jour service
Fasta priser
Konkurrenskraftiga priser
Behöriga elektriker
Tillgängliga & Snabba

Behöver ni anlita en Elektriker?

Kontakta oss idag och få en gratis offert.

Kontakta oss

DENEL AB har ett försäkringsavtal med Trygg Hansa och vi tänker på dig som kund! Som kund kan du känna dig trygg och säker. Vi är försäkrade via Trygg Hansa.

Elektriker malmö